HAKKIMIZDA

İŞ’TE BAŞKENT 2018 BAŞLIYOR.

İŞ’TE BAŞKENT projesi 24-25 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek birçok konferanstan oluşmaktadır. Bu konferansların amacı Ankara ve çevre illerde öğrenim gören üniversite öğrencilerini çeşitli sektörlerden girişimcilerle ve üst düzey yöneticilerle tanıştırmaktır. Böylece vizyonu geniş, sektörü bilen öğrenci sayısının artması hedeflenmektedir. Ayrıca katılan öğrencilerin henüz üniversitedeyken mezun olunca ne yapacaklarını bilmelerini sağlayarak mezuniyet sonrasında çok değerli olan zamanın kaybedilmesinin minimuma indirilmesi hedeflenmektedir.

• Değerli birçok girişimci ve yöneticiler fikirlerini ve tecrübelerini katılımcı genç beyinlerle paylaşacak olup, katılımcıların zengin bir bakış açısına sahip olmalarına katkıda bulunacaklardır.
  • Konuşmacılar üniversite gençliğine işletmelerini anlatırken hem işletme algısını bir adım öteye taşıyabilecek hem de öğrencinin nabzını direkt iletişimle tutabilecektir.
  • Sektörleri önceden tanıyan ve ne yapacağını daha iyi görebilen gençler yetişecektir.
  • Katılımcılar yeni bir iletişim ağı oluşturarak bu ağı gelecekteki iş yaşamlarında da kullanacaktır.
  • Öğrenciler konuşmacıların başarı hikâyeleriyle motive olacaklardır.

BULUŞTAY HAKKINDA

Bu yıl beşincisi Başkent Üniversitesi, EKİN Ön Kuluçka Merkezi tarafından düzenlenecek olan organizasyon 2 gün sürecek olup çeşitli sektörlerden 10-12 konuşmacı katılacaktır. Konuşmacılar girişimcilik ve başarı öykülerini 30 dakika anlatacak olup, 20 dakika da soru ve cevaplara ayrılacaktır. Oturumlar arasında kahve ve yemek molaları olacaktır. Organizasyonun bu seneki katılımcı sayısı 500-600 arası hedeflenmektedir. Ayrıca, sponsor görüşmeleriyle sürpriz hediyeler dağıtılması ve bazı katılımcılara staj olanağının tanınması planlanmaktadır.

baskent_universitesi_logo